Rólunk

Tisztelt Partnerünk!


Az olasz Cora Seeds Srl. vetőmagnemesítő és forgalmazó cég magyarországi hivatalos képviseletét 2017 májusától a Vitalita Seeds Kft. látja el.
Cégünk a Cora Seeds teljes fajtaválasztékát képviseli Magyarországon. Célunk, a hazai körülményekhez jól alkalmazkodó fajták kiválasztása, megismertetése és forgalmazása. 

A „Jó fajtát, jó áron” vezérelv mentén, rugalmas szolgáltatással és árképzéssel kívánunk megbízható és eredményesen termeszthető fajtákat kínálni partnereinknek.
Igyekszünk a fajtákhoz kapcsolódó hazai és külföldi tapasztalatokat összegyűjteni, hogy segíteni tudjunk termelőinknek, az optimális termesztéstechnológia kialakításában vetéstől a tárolásig.


A Cora Seeds főként hagymafajtáival szerzett hírnevet és elismerést a termelők körében. Legismertebb fajtáik mint például az Elenka F1 vagy a  Fiamma F1 közkedvelt és sokak által termesztett genetikák. Ezt a méltán kivívott népszerűséget szeretnénk a jövőben is fenntartani és tovább öregbíteni.

A hagymanemesítés mellett a Cora Seeds S.r.l komoly nemesítési munkát végez görögdinnye, sárgadinnye, valamint hajtatási és ipariparadicsom nemesítésben is.
Sokak által ismert és kedvelt mini San Marsano  tipusú  paradicsomfajta a Zuccherino F1, mely extra magas cukortartalmának köszönheti népszerűségét.

Kérdéseikkel, vetőmagigényükkel vagy megrendeléseikkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Tisztelettel:

Balla Zsuzsanna

Ügyvezető Igazgató

 

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK:

·         Kérjük, hogy rendelését csak abban az estben küldje el a Vitalita Seeds Kft részére, ha a jelen árlistában szereplő Általános Értékesítési és Szállítási Feltételeket

Ön megismerte és elfogadta. A megrendelés elküldésével úgy tekintjük, hogy az Általános Értékesítési és Szállítási Feltételek megismerése és elfogadása az Ön részéről megtörtént.

·         A megadott árak ÁFA nélkül értendők.

·         A Vitalita Seeds Kft (Eladó) az árait forintban adja meg és a Vevőnek forintban számláz.

·         A Vitalita Seeds Kft fenntartja magának az árváltoztatás jogát.(PONT)

·         Fizetés: átutalással, készpénzben vagy utánvéttel. Nettó 100.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

·         Nettó 100.000 Ft alatti megrendelés esetén a szállítási költség: 1900 Ft+ÁFA

RENDELÉSFELVÉTEL:

Balla Zsuzsa

E-mail:      balla.zsuzsa@vitalita.hu

Mobil: +36203552457

Levél: Vitalita Seeds Kft. | 6000 Kecskemét, Felsőcsalános 50/a

vagy

Hegedűs Richrárd

E-mail: hegedus.richard@vitalita.hu

Mobil: +36703255145

 

Keresse a Cora Seeds
termékeket!

Megtekintem